RI Reporting Awards – Swedfund prisas för bästa IR-arbete

Swedfund vann det prestigefyllda priset i klassen för små- och medelstora fonder i RI Reporting Awards när Responsible Investor under tisdagen korade bästa redovisning.

”Extra glädjande när Swedfund också får internationell uppskattning för vårt hållbarhetsarbete och rapportering”, säger Swedfunds VD Anna Ryott.

RI Reporting Awards – Swedfund prisas för bästa IR-arbete

 Swedfund har som huvudfokus att tillsammans med partners skapa hållbara och lönsamma investeringar. Rapporteringen av hållbarhetsfrågorna är därför central för att visa på de många positiva och långsiktiga effekterna av verksamheten.

”Vi lägger stor kraft för att följa upp och rapportera. Det är en helt integrerad del av Swedfund och skapar bättre förutsättningar för att bli ännu effektivare i vår verksamhet. Vi har höga ambitioner och krav på oss själva och ambitionen är alltid att ligga före övriga marknaden och andra aktörer när det gäller lönsam hållbarhet”, säger Anna Ryott.

Responsible Investors Reporting Awards granskar mer än 1000 rapporter och fonder för att kora vinnarna. En internationell expertjury nominerar de bästa och under tisdagen presenterades alltså vinnarna vid en ceremoni i London

http://www.svd.se/swedfund-prisas-for-transparent-redovisning/i/senaste/om/naringsliv

RI-Awards-2015-Results-Swedfund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 7 =

*